Срок за обработка и доставка

Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 часа, се обработва в рамките на същия работен ден!

Поръчка, направена в работен ден след 15:00 часа, се обработва на следващия работен ден, след 09:00 часа.

Поръчка, направена след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 09:00 часа в понеделник (или на първия работен ден, след 09:00 часа).

Поръчаните продукти се доставят с куриер на Ин Тайм на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

Важно:

Заявените и поръчани артикули се доставят от спедиторска компания  Ин Тайм  като доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес на територията на Република България.

При получаване на пратката заплащате само посочената стойност на наложения платеж и задължително проверявате цялостта на стоката в присъствието на куриера. В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол. Това ще гарантира замяната на Вашата поръчка.

При посочен неверни данни за доставка и контакт (неправилен адрес, лице за контакти и/или телефон) поръчката е невалидна и не обвързва mmpublications.bg със задължението за изпълнението й.

В случай, че Клиентът не бъде намерен на посочения от него адрес или не отговаря на посочения телефонен номер за връзка, mmpublications.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.