Срок за обработка и доставка

Всяка заявка, направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 часа, се обработва в рамките на същия работен ден!

Заявка, направена в работен ден след 15:00 часа, се обработва на следващия работен ден, след 09:00 часа.

Заявка, направена след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 09:00 часа в понеделник (или на първия работен ден, след 09:00 часа).

Заявените продукти се доставят с куриер на Ин Тайм след направено плащане по банков път, на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

Важно:

Заявените артикули се доставят от спедиторска компания  Ин Тайм  като доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес на територията на Република България.

При получаване на пратката заплащате само куриерската услуга и задължително проверявате цялостта на стоката в присъствието на куриера. В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол. Това ще гарантира замяната на Вашата поръчка.

При посочен неверни данни за доставка и контакт (неправилен адрес, лице за контакти и/или телефон) поръчката е невалидна и не обвързва mmpublications.bg със задължението за изпълнението й.

В случай, че Клиентът не бъде намерен на посочения от него адрес или не отговаря на посочения телефонен номер за връзка, mmpublications.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.