IELTS

 

 

IELTS Practice Tests включва пет пълни теста IELTS Academic practice tests (слушане, четене, писане и говорене) и един IELTS General Training test (четене и писане), който следва стила и формата на IELTS изпита. Към тестовата книга са прибавени устни упражнения за затвърждаване на лексиката, както и упражнения за успешно усвояване на писмените компоненти от изпита. Предоставени са примерни отговори към писмените и устните задачи, заедно със стратегии за учене и полезни съвети за подготовката на кандидатите. Приложен е ключ с отговорите, текстове от компонентите за слушане, както и таблица с точките за оценяване. Комплектът е допълнен от диск с включен речник и видео материали.

Additional features

Към тестовата книга са прибавени устни упражнения за затвърждаване на лексиката, както и упражнения за успешно усвояване на писмените компоненти от изпита. Предоставени са примерни отговори към писмените и устните задачи, заедно със стратегии за учене и полезни съвети за подготовката на кандидатите. Приложен е ключ с отговорите, текстове от компонентите за слушане, както и таблица с точките за оценяване. Комплектът е допълнен от диск с включен речник и видео материали.

IELTS-Practice-Tests

Components

IELTS STUDENT’S BOOK
IELTS STUDENT’S BOOK
IELTS AUDIO CDs
IELTS AUDIO CDs

Sample pages catalogue

Table of contents

Промоционален материал за изтегляне с примерни страници на нашите книги и инструкции как да ги използвате, за да ви помогнем да подобрите своите преподавателски умения.

To view the complete syllabus of topics, functions and skills for each level, click on the corresponding Student’s book.