MATHS FOR KIDS

Maths For Kids_MM PublicationsСпециално създадена за най-малките ученици, поредицата „Maths for kids“ се състои от два учебника и със сигурност ще развълнува децата. Целта на помагалата е да преведат децата в интересния свят на математиката по забавен и интригуващ начин, чрез изобилие от интерактивни дейности.

PLAY WITH MATHS

Специално създадена за най-малките ученици, поредицата „Играй с математика“ се състои от два учебника и със сигурност ще развълнува децата. Целта на помагалата? е да преведат децата в интересния свят на математиката по забавен и интригуващ начин, чрез изобилие от интерактивни дейности.

LET’S START! MATHS

Let’s Start! Maths представлява курс от шест нива, който използва ефективна методология за обучение и преподаване, с цел да преведе учениците от начален курс на обучението, във следващия етап на вълнуващия свят на математиката.

MATHS

Vector International Primary Maths е съвременна учебна система от шест нива за ученици в ранна възраст. Учебната програма е разработена под формата на спирала, за да промотира общия интерес към математиката, да подобри взаимовръзката между различни области и да засили умствените умения като критично мислене, решаване на проблеми и логически разсъждения.

LET’S EXPLORE! MATHS

НОВО!

Vector Let’s Explore! Maths представлява курс от пест нива за ученици в средно училище и е изграден на базата на балансиран прогрес на математическото мислене в съответствие с метода “Singapore Maths” и други международни стандарти.