NEW YIPPEE

New Yippee! сe състои от Червена, Зелена и Синя книжка. Системата е предназначена за ученици от детски градини и предучилищна възраст. Базирана е на Теорията за множествена интелигентност. Превърнете ученето на английски за най-малките във весела игра с цветната система New Yippee. В нея ще намерите много песни, игри, стикери, материали за интерактивна бяла дъска и редица други.

FUNNY PHONICS

Funny-Phonics-1_SBFunny Phonics запознава най-малките ученици със звуците на английския език. Системата им позволява да свързват звуците с азбуката и след това да ги смесват, за да образуват думи. По този начин децата развиват умения за четене, писане и правопис както и умения за слушане и говорене едновременно.

HI KIDS

Hi Kids e предназначен за много малки деца. Състои се от три книжки и със сигурност ще очарова децата. Целта му е да направи ученето и преподаването на английски забавно и лесно. Учениците усвояват езика по естествен път, по начина, по който го усвояват децата, чийто роден език е английският – първоначално чрез слушане и говорене преди да се научат да четат и пишат.