LITTLE BOOKS

Little Books са предназначени за най-малките деца (3-7 годишни). В тях са включени най-често използваните думи, придружени от пъстроцветни илюстрации, а в края на всяка книжка ще намерите стихчета и песни. Комплектът е допълнен от ръководство за учителя и аудио диск.

PRIMARY READERS

Primary Readers са идеални за малките ученици от началния курс на обучение. Състоят се от шест нива. В края на всяка книжка има картинен речник и песничка. В допълнение са предоставени ръководство за учителя с подробен план на урока, идеи за проекти, игри, както и аудио диск.

TOP READERS

Top Readers са петстепенна система от книжки (А1-B2) с реалистични цветни илюстрации и отделна многоезична, драматизирана версия на всяка история на аудио диск. Изключително подходящи са за учениците от основния курс на обучение и тийнейджърите. Включеното в комплекта ръководство за учителя предлага идеи за поднасяне на материала и безценни допълнителни материали.

GRADED READERS

Graded Readers са петстепенна система от книжки (А1-B2) с богато езиково съдържание. Вълнуващите класически истории са разказани по интригуващ начин и помагат на курсистите да развият различните си езикови умения. Всяка книжка съдържа 13 глави и е придружена от книжка с упражнения, реалистични цветни илюстрации и с драматизирана версия на всяка история на аудио диск. Аудио дисковете подпомагат активно развитието на умението “слушане.” Ръководствата за учителя разполагат с разработени учебни планове на произведението и тестове.